Laatste uitzending van Goud & Nieuw

Op zondag 29 december van 20:00 tot 22:00 uur presenteert Henny de Koning zijn laatste uitzending op Radio de Honte. Henny heeft dan precies 1264 uitzendingen gemaakt van Goud & Nieuw.

Op 1 oktober 1989 begon Henny bij ziekenomroep Radio Juliana in het voormalige Juliana Ziekenhuis in Terneuzen. Hier presenteerde hij het verzoekplatenprogramma. In 1992, na de fusie van het Elisabeth ziekenhuis in Sluiskil, het Liduina ziekenhuis in Hulst en het Juliana ziekenhuis in Terneuzen, begon Henny in het nieuwe ziekenhuis De Honte in Terneuzen. Hier ontstond de nieuwe ziekenomroep Radio de Honte. Al vrij snel presenteerde hij zijn eigen programma op de zondagavond genaamd Goud & Nieuw. Dit doet hij nog steeds iedere zondag met veel plezier.

Henny heeft besloten om dit jaar zijn laatste uitzending te maken en te stoppen als presentator bij Radio de Honte. Namens het bestuur willen wij Henny bedanken voor al zijn inzet in de afgelopen jaren. Op zondag 29 december maakt Henny zijn laatste uitzending. Mocht je Henny een mooi woordje willen toespreken? Dat kan live in zijn uitzending tussen 20:00 en 22:00 uur op telefoonnummer 0115-688516.