Over Radio de Honte

Radio de Honte is de huisomroep van ZorgSaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen, met ongeveer 35 vrijwilligers brengen we programma’s met muziek en informatie voor jong en oud. Wij zijn actief in het ziekenhuis locatie De Honte in Terneuzen en in woonzorgcentrum Vremdieke in Hoek.

24 uur per dag, 7 dagen per week zijn we gratis te beluisteren via het TV-systeem op kanaal 1 in ZorgSaam ziekenhuis locatie De Honte. We zijn ook overal te beluisteren via internet. Sinds januari 2014 zijn wij ook te beluisteren in woonzorgcentrum Vremdieke te Hoek. Iedere dag een groot aanbod programma’s door diverse vrijwilligers met als doel het brengen van amusement voor jong en oud afgewisseld met een ruime keus aan non-stop muziek. Elke woensdagavond draait Radio de Honte op verzoek, en kunnen patiënten en familieleden verzoekjes aanvragen.

Tijdens de uitzenduren kunt u een kijkje nemen in onze studio. Stuur hiervoor een email naar info@radiodehonte.nl.

Er worden ook programma’s uitgewisseld met Huisomroep Radio Delta uit Oostburg.

Organiseert u of uw vereniging een activiteit en u wilt dat Huisomroep Radio de Honte hier aandacht aan besteed, neem dan contact op met ons.

Vrijwilligers gezocht
Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Momenteel zijn wij op zoek naar vrijwilligers voor presentatie van programma’s, techneuten, vrijwilligers om verzoekjes op te halen voor de woensdagochtend en een vrijwilliger voor het beheren van onze socialmedia kanalen en de beeldkrant. Als vrijwilliger heb je recht op reiskostenvergoeding en een jaarlijkse vrijwilligersborrel. Interesse om vrijwilliger te worden? Mail naar info@radiodehonte.nl.

Bestuur
Het bestuur van Radio de Honte bestaat uit de volgende personen.

Albert Landa – Voorzitter
Antoine van Assche – Bestuurslid
Dick Maters – Penningmeester
Jan Ollebek – Techniek

Contactgegevens
Stichting Radio de Honte
Wielingenlaan 2
4535 PA Terneuzen
T: 0115 – 688 516
info@radiodehonte.nl