Over Radio de Honte

Radio de Honte is de huisomroep van ZorgSaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen, met ongeveer 35 vrijwilligers brengen we programma’s met muziek en informatie voor jong en oud. Wij zijn actief in het ziekenhuis locatie De Honte in Terneuzen en in woonzorgcentrum Vremdieke in Hoek.

24 uur per dag, 7 dagen per week zijn we gratis te beluisteren via het TV-systeem op kanaal 1 in ZorgSaam ziekenhuis locatie De Honte. We zijn ook overal te beluisteren via internet. Sinds januari 2014 zijn wij ook te beluisteren in woonzorgcentrum Vremdieke te Hoek. Iedere dag een groot aanbod programma’s door diverse vrijwilligers met als doel het brengen van amusement voor jong en oud afgewisseld met een ruime keus aan non-stop muziek.

Elke woensdagavond draait Radio de Honte op verzoek, en kunnen patiënten en familieleden verzoekjes aanvragen.

Tijdens de uitzenduren kunt u een kijkje nemen in onze studio. In de centrale hal rechtsaf en dan dubbele deur door, 1e deur rechts bent u in de studio.

Er worden ook programma’s uitgewisseld met Huisomroep Radio Delta  uit Oostburg,  te beluisteren in St. Antoniusziekenhuis in Oostburg, Huize Emmaus in IJzendijke, verpleeghuis de Stelle en verzorgingscentrum de Burght in Oostburg, verzorgingscentrum Coensdike in Aardenburg, verzorgingscentrum Rozenoord in Sluis en verzorgingscentrum Ter Schelde in Breskens.

Organiseert u of uw vereniging een activiteit en u wilt dat Huisomroep Radio de Honte hier aandacht aan besteed, neem dan contact op met ons.