Radio de Honte krijgt nieuwe programmering

Radio de Honte start per 1 september met een nieuwe programmering. Met deze nieuwe programmering wordt een zogenoemde horizontale programmering toegepast. Dit betekent voor de luisteraars, dat iedere dag op het zelfde tijdstip, programma’s worden gedraaid met dezelfde genre.

Wat veranderd er concreet?
Iedere ochtend tussen 07:00 en 09:00 uur horen luisteraars Nederlandstalige muziek in het programma Hollands Glorie. Zo kunnen luisteraars hun dag goed beginnen met muziek van Nederlandse bodem. Voor de liefhebbers van klassiek, opera en operette zijn bij ons ook aan het goede adres. Zij kunnen iedere dag van 14:00 tot 15:00 uur luisteren naar programma’s zoals In verband met klassiek, Van opera, operette en andere mooie muziek en Licht klassiek. Het verzoekplatenprogramma – iets waar Radio de Honte groot mee is geworden – blijft bestaan en wordt op woensdag en donderdag uitgezonden van 20:00 tot 21:00 uur. In dit programma kunnen patiënten in het ziekenhuis een verzoekje aanvragen.

Wat veranderd er niet?
Het enthousiasme van alle 35 vrijwilligers waarmee zij hun programma’s maken blijft zoals vanouds. Ook kan er nog steeds ieder uur naar het nieuws worden geluisterd. Voor meer informatie over onze nieuwe programmering kan je terecht op www.radiodehonte.nl/programmering/.